hamburger  MENU   |  tel  mail  map

bij ons is het
elke dag feest

Misschien wel het best bewaarde geheim van het Plein en meer dan de ultieme plek voor jouw event. Dit is zonder twijfel dé place to be voor ieder feestje wat je naar het volgende niveau wil tillen.

bij ons is het
elke dag feest

Elke vrijdag en zaterdag maken de resident dj’s er een feest van. Na het diner gaan de tafels aan de kant en kan er tot in de late uurtjes worden gedanst.

@haagschebierkluis

Groepen & Events

EVENT
LOCATIE

Van een vergadering met borrel tot een compleet privé diner met vrienden. En zo’n beetje ieder feestje daartussenin. Wat de aanleiding ook is, jouw wensen en onze creativiteit maken de mogelijkheden eindeloos.

En vergeet ook vooral niet te informeren naar onze schitterende synagoge. Volledige privacy, van alle gemakken voorzien en dé plek om even oprecht te genieten met vrienden, familie of collega’s.

Meer weten? Mail ons gewoon even. Op info@haagschebierkluis.nl of telefonisch 070 361 47 54.

Speciaal voor jullie

Wil je met een gezelschap komen tafelen? Voor groepen boven de 10 personen heeft onze chef-kok een speciaal keuzemenu samengesteld.

Mocht je toch het één of ander willen veranderen vanwege allergieën en/of diëten, neem dan contact op met onze salesafdeling via 070 361 47 54.

GROEPS
MENU

PRETTIG
KENNIS
TE MAKEN

Aanhef
Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ